dimecres, 15 de febrer del 2012

Galetes de mantega amb molt d'amor





Recepta per unes 40 galetes:
- 300 gr de mantega.
- 200 gr de sucre.
-  2 ous.
- 500 gr de farina.
- 1 cullaradeta d’essència de vainilla.
Barregem la mantega (a temperatura ambient) amb el sucre. Afegim els ous i l’essència de vainilla. Continuem barrejant.A continuació afegim la meitat de farina tamisada a poc a poc i seguim batint.Quan hem afegit la meitat de la farina és millor seguir amassant a mà.Deixem reposar la massa fent una bola embolicada amb paper film una hora a la nevera.Mentrestant precalentem el forn a 180°.Amb l’ajuda d’un rodet, formem una làmina d’un mig centimetre de gruix, més o menys. Tallem les galetes  amb el motlle de la forma que volguem i les col·loquem a una safata de forn amb paper antiadherent.El temps de cocció es de 20 a 25 minuts, fins que quedin doradetes, però una mica crues per dins, ja que s’acabaran de coure, i sinó queden molt dures. A continuació les deixem refredar en una reixa i ja les podem decorar.
Royal Icing (Glasé real) es a dir...la cobertura de sucre:
- 500 gr de sucre llustre (glass)
- 2 clares d’ou.
- 1 gotetes de llimona.
Muntem les clares a punt de neu i afegim mica en mica el sucre, i per últim les gotetes de llimona.Dividim la barreja en diferents bols...depenent dels colors que volem crear. Tenyim cada part del color que desitgem,  ho posem en una mànega pastelera...i ja podem decorar al nostre gust!



2 comentaris:

  1. D Lola Mini i Gina per Eva un 10

    ResponElimina
  2. Els 2+1 de Torelló et diem que son molt bones, ja pots torna envia
    Brioletes

    ResponElimina