diumenge, 20 de maig del 2012

Muffins de maduixa i formatge fresc



Diumenge de pluja...què millor que tancar-se a la cuina...i fer uns dolços?mmmm....

1 comentari:

  1. Hola Maria, et passo la recepta. La veritat és que són molt bons.
    200 gr formatge cremós
    100 gr sucre
    1 ou
    50 gr mantega a temperatura ambient
    100 gr farina
    100 gr maduixes
    1 cullerada de llevat
    1 mica de vainillina (opcional)

    Surten uns 12 muffins. Precalentem el forn 180 ºC amb l'opció ventilador encesa.
    Barregem la mantega amb el sucre fins que quedi blanquinós i esponjós, sense deixar de batre afegeix l'ou prèviament batut i el formatge fresc. A part tamisem la farina i el llevat. (i si volem, vainilla). Barregem les 2 mescles poc a poc i finalment hi tirem les maduixes.
    En 2 motlles de 6, posem els paperets pels muffins, i els omplim una tercera part (va molt bé fer-ho amb l'estri de fer boles de gelat) i els posem al forn de 15-20 min, i els deixem refredar sobre una reixa metàl·lica.

    Són molt fàcils de fer, saludables i boníssims!!
    Espero que t'agradin!!
    Una abraçada.

    ResponElimina