Hola Maria, et passo la recepta. La veritat és que són molt bons. 200 gr formatge cremós 100 gr sucre 1 ou 50 gr mantega a temperatura ambient 100 gr farina 100 gr maduixes 1 cullerada de llevat 1 mica de vainillina (opcional)
Surten uns 12 muffins. Precalentem el forn 180 ºC amb l'opció ventilador encesa. Barregem la mantega amb el sucre fins que quedi blanquinós i esponjós, sense deixar de batre afegeix l'ou prèviament batut i el formatge fresc. A part tamisem la farina i el llevat. (i si volem, vainilla). Barregem les 2 mescles poc a poc i finalment hi tirem les maduixes. En 2 motlles de 6, posem els paperets pels muffins, i els omplim una tercera part (va molt bé fer-ho amb l'estri de fer boles de gelat) i els posem al forn de 15-20 min, i els deixem refredar sobre una reixa metàl·lica.
Són molt fàcils de fer, saludables i boníssims!! Espero que t'agradin!! Una abraçada.
Hola Maria, et passo la recepta. La veritat és que són molt bons.
ResponElimina200 gr formatge cremós
100 gr sucre
1 ou
50 gr mantega a temperatura ambient
100 gr farina
100 gr maduixes
1 cullerada de llevat
1 mica de vainillina (opcional)
Surten uns 12 muffins. Precalentem el forn 180 ºC amb l'opció ventilador encesa.
Barregem la mantega amb el sucre fins que quedi blanquinós i esponjós, sense deixar de batre afegeix l'ou prèviament batut i el formatge fresc. A part tamisem la farina i el llevat. (i si volem, vainilla). Barregem les 2 mescles poc a poc i finalment hi tirem les maduixes.
En 2 motlles de 6, posem els paperets pels muffins, i els omplim una tercera part (va molt bé fer-ho amb l'estri de fer boles de gelat) i els posem al forn de 15-20 min, i els deixem refredar sobre una reixa metàl·lica.
Són molt fàcils de fer, saludables i boníssims!!
Espero que t'agradin!!
Una abraçada.