diumenge, 28 d’agost del 2016

Plum cake de poma i coco sense gluten









Aquí la recepta:

3 ous
2 pomes
100 gr de coco
100 gr de farina d'arròs integral
100 gr de farina de blat de moro
100 gr de farina de fajol
1 sobre de llevat sense gluten
1 gotet d'oli de girasol
1 iogurt
150 gr de sucre morè

Encenem el forn i l'escalfem a 170º amb l'opció de dalt i baix. I untem un motlle de plum cake amb mantega o oli perquè no se'ns enganxi.

Batem els ous amb el sucre fins que quedin blanquinosos i augmentin de volum.

Afegim la farina i el llevat tamisat a poc a poc. Després hi incorporem l'oli i el iogurt.

Finalment incorporem el coco i ho batem tot molt suament.

Evoquem la massa dins el motlle i tallem les pomes i poc a poc les col.loquem al damunt. Afegim un parell de cullarades de sucre per damunt de les pomes i enfornem uns 45 minuts. Anem controlant i punxem amb un ganivet i si surt net, ja el podem treure!

Deixem refredar i ja podem menjar!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada